AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
DECEMBER 2017
Fredag 08/12
15:00
Gå Tur & Træn 125
Søndag 10/12 09:00 Lydfølsomme hunde 550
Lørdag 16/12 10:00 Gå Tur & Træn 125
Lørdag 23/12 10:00 Gå Tur & Træn 125
Tirsdag 26/12 10:15 Julegåtur (læs nedenfor) Gratis
Tirsdag 26/12 12:00 Julefrokost (læs nedenfor)  
Lørdag 30/12 10:00 Gå Tur & Træn 125
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
JANUAR 2018
Fredag 05/01 15:00 Hvalpe, - Træning & Miljø 125
Lørdag 06/01 09:30 Lydighed for Beg./Sorø 875
Lørdag 06/01 11:00 Lydighed for Fort./Sorø 875
Lørdag 06/01 12:15 Lydeighed for Øvede/Sorø 875
Lørdag 06/01 12:15 Agility for Fortsættere 400
Tirsdag 09/01 18:15 Foredrag "God Ejer - God Hund" 150
Fredag 12/01 15:00 Gå Tur & Træn 125
Tirsdag 16/01 18:15 Foredrag "Succesfuld Træning" 150
Fredag 19/01 15:00 Hvalpe, -Træning & Miljø 125
Lørdag 20/01 09:30 Hundesprog i Praksis 150
Tirsdag 23/01 18:15 Teori (kun for PB3-kursister)  
Fredag 26/01 15:00 Gå Tur & Træn 125

Vil du vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.

Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er bindende. Der forbeholdes ret til ændring af datoerne. Såfremt datoændring finder sted, er tilmelding ikke bindende.
 
 

Gå Tur & Træn ( Sorø )

Et tilbud for alle, som ønsker at arbejde med Pack Bonding metoden i mere naturlige omgivelser end på træningsbanen. Det forudsættes, at man har deltaget på Pack Bonding kurset 1 eller tilsvarende, samt at hunden er fyldt 8 mdr. Træningen vil langt overvejende foregå som øvelser på en ca. 1½- timer gåtur i skov/by.
De grundlæggende principper indenfor Pack Bonding repeteres, således at hundene lærer at komme første gang der kaldes, sidde og dække i alle dagligdags-situationer, at passere og ignorere andre forbipasserende hunde og trafikanter samt at følge sin ejer både tæt ved og lidt længere fra.
Ud over lydighedsøvelser kan der indgå enkelte søgeøvelser, så hunden lærer at finde "far og mors nøgler", såfremt de tabes på turen.
Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

 

Træningsdatoer :

Fredage d. 8/12 – 12/1 – 26/1 kl. 15.00

Lørdage d. 16/12 – 23/12 – 30/12 kl. 10.00

Pris : Betal pr. gang 125,- . Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.

 

 

Julegåtur & Julefrokost

Er du nu- eller forhenværende kursist i SOR Hundeskole, kan du deltage i den årlige juletradition, - julegåtur og julefrokost 2. juledag, tirsdag d. 26. december.

Bagefter tager de, som ønsker det, på restaurant Krebshuset, , hvor man traditionen tro kan købe deres skønne store danske julebuffet med alle de sædvanlige lune juleretter mm.

Hundene opholder sig imens i bilerne. Husk derfor frisk vand, dækken til de hunde, som ikke har så meget pels samt evt. et godt gnaveben.

Det er naturligvis op til den enkelte, om man vil deltage i begge arrangementerne, eller man kun vil deltage i enten gåturen eller julefrokosten.

Såfremt man ønsker at deltage til julefrokosten, skal man tilmelde sig så hurtigt som muligt, - netop fordi Krebshusets julebuffet er så eftertragtet, kan ingen sige, hvornår tilmelding er for sen.

Gåturen starter kl. 10.15 på p-pladsen for enden af Elmevænget, Sorø.

Frokosten starter på Krebshuset, Ringstedvej 87, 4180 Sorø , kl. 12.00.

Er man medlem af SOR Hundeskole på Facebook, er dét den nemmeste tilmeldingsmåde.

( Prisen pr. julebuffet-menu excl. drikkevarer er ca. 225, - kr. )

 

 

Hvalpe- Træning & Miljø ( Sorø )

Mange hundeejere gør sig ikke klart, hvor vigtigt det er at få miljøtrænet deres hvalp, så den ikke udvikler usikkerhed eller angst for lyde-, lugte- og synsindtryk, som er almindelige så snart man kommer udenfor døren. Frem til hvalpen er 16 uger er den speciel modtagelig for tilvænning til sit miljø, fordi hvalpens nysgerrighed i denne periode beviseligt er større end dens frygt for nye sanseindtryk. Det er derfor af allerstørste vigtighed, at man kommer ud med sin hvalp og får den præsenteret for det miljø, trafik, larm, mennesker, stativer, figurer mv., den fremover skal kunne begå sig i.
Men hvad gør man, hvis hvalpen bliver usikker? Hvordan støtter man sin hund og får den præsenteret bedst muligt til alle de fremmede ting?
Her får du den hjælp, du søger, og du kan nøjes med at komme de gange, du kan/vil.
Selvom man opnår den bedste miljøtræning inden hvalpen er 16 uger, kan gode oplevelser i forskelligt miljø være gavnligt for ældre hvalpe også.

Vi arbejder også med lidt begynder-lydighed samt, hvis der er hvalpe på holdet, som går godt i spænd, får de selvfølgelig lov til lidt leg 2 og 2 under opsyn, så alle kun får gode oplevelser. NB! Dette tilbud skal ses som et supplement til den egentlige træning og opdragelse af hunden. Tilbudet erstatter altså på ingen måde den begynder-træning, som tilbydes på Pack Bonding 1 kurset ( Lydighed og adfærdsforståelse for begyndere ).

Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

 

Træningsdatoer :

Fredage d. 5/1 – 19/1 kl. 15.00

 

Pris :kr. 125 pr. gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.

 

 

Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )

- holdtræning for hvalpe & unghunde

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Start: Lørdag d. 6. januar kl. 09.30

( 8 x træning + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 875 kr.)

 

 

Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer.

Start: Lørdag d. 6. januar kl. 11.00

( 8 x træning + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 875 kr.)

 

 

Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.

Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning. Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.

Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Begynderprøve B, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IPO, Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbudet for dig!

Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.

Start : Lørdag d. 6. januar kl. 12.15

Teori : Tirsdag d. 23. januar kl. 18.15 ( - kun for kursets hundeførere )

( 1. sæson 875 kr / 2. sæson 750 / Efter 2. sæson : betal pr. gang kr. 75 )

 

 

Agility for Selvtrænere ( Sorø )

- for kursister, som har deltaget til agility før.

Hold din agility-træning ved lige efteråret og vinteren igennem. Et tilbud til dem, som før har gået til agility i SOR Hundeskole. Man står selv for op- og nedtagning af banen.

Dato : Lørdag d. 6. januar kl. 12.15

Varighed: ca.1½ timer
 ( 8 x træning )

Pris: 300,- kr.

 

 

Foredrag " God Ejer - God Hund " ( Sorø )

Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.

Dato : Tirsdag d. 9. januar kl. 18.15

Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget i Sorø )

 

 

Foredrag " Succesfuld Træning " (Sorø )

I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Dato : Tirsdag d. 16. januar kl. 18.15

Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget i Sorø

 

 

Hundesprog i Praksis ( Sorø )

Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.

Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.

Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.

I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.

NB! Man deltager som observatør uden hund.

Dato : Lørdag 20. januar kl. 09.30

Pris kr. 150 kr.

Sted :Oplyses ved tilmelding.

 

 

Pack Bonding 3 -Teori & Spørgeaften( Sorø )

Dette tilbud er udelukkende for kursister på Pack Bonding 3-holdet.

Indholdet varierer ift. hvad vi på holdet bliver enige om at fordybe os i.

Emnerne dækker eksempelvis alt fra gennemgang af forskellige teknikker ifm. træning, - kropsbevidsthed, psykologi, prøveaflæggelse og mental forberedelse til konkurrence, belønningsteknikker, spørge-runder etc.

En aften, hvor vi hygger i hundens tegn, så længe vi gider.

Dato : Tirsdag d. 23. januar

Tid : Kl. 18:15 – ca. 21:15NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk