AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
OKTOBER 2017
Fredag 06/10
16:00
Hvalpemiljøtræning 125
Fredag 06/10 17:00 Gå Tur & Træn 125
Lørdag 07/10 09:30 Lydighed for Beg./Sorø 875
Lørdag 07/10 11:00 Lydighed for Forts./Sorø 875
Lørdag 07/10 12:15 Lydighed for Øvede/Sorø 850
Lørdag 07/10 12:15 Agility for Selvtrænere 300
Tirsdag 10/10 18:15 Foredrag "God Ejer/God Hund" 150
Onsdag 11/10 10:00 Lydighed for Beg./Sorø 1.375
Torsdag 12/10 18:00 Sikkert Indkald / Teori  750
Lørdag 14/10 14:30 Sikkert indkald / Praksis  
Tirsdag 17/10 18:15 Teori for øvede ( - kun for øvede)  
Fredag 20/10 15:30 Hvalpemiljøtræning 125
Fredag 20/10 16:30 Gå Tur & Træn 125
Lørdag 21/10 09:30 Hundsprog i praksis 150
Tirsdag 24/10 18:15 Foredrag "Succesfuld Træning"  150
Fredag 27/10 15:30 Gå Tur & Træn 125
Fredag 27/10 16:30 Hundsprog i praksis 125
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
NOVEMBER 2017
Fredag 03/11 15:00 Gå tur & Træn 125
Fredag 10/11 15:00 Gå tur & Træn 125

Vil du vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.

Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er bindende. Der forbeholdes ret til ændring af datoerne. Såfremt datoændring finder sted, er tilmelding ikke bindende.
 
 
Hvalpe, - Træning & Miljø ( Sorø )
 
Et virkelig fleksibelt tilbud til hvalpeejere. Her binder man sig kun for én lektion ad gangen. Der trænes i forskellige miljøer, så hvalpen lærer at blive dus med sin verden. Mange hundeejere gør sig ikke klart, hvor vigtigt det er at få miljøtrænet deres hvalp, så den ikke udvikler usikkerhed eller angst for lyde-, lugte- og synsindtryk, som er almindelige, så snart man kommer udenfor døren. Frem til hvalpen er 16 uger er den speciel modtagelig for tilvænning til sit miljø, fordi hvalpens nysgerrighed i denne periode bevisligt er større end dens frygt for nye sanseindtryk. Det er derfor af allerstørste vigtighed, at man kommer ud med sin hvalp og får den præsenteret for det miljø, trafik, larm, mennesker, stativer, figurer mv., den fremover skal kunne begå sig i.
Vi kombinerer miljøtræningen med påbegyndelsen af øvelser, som hunden efter hvalpetiden bør kunne mestre.
Selvom man opnår den bedste miljøtræning inden hvalpen er 16 uger, kan gode oplevelser i forskelligt miljø være gavnligt for ældre hvalpe også.
Ud over miljøtræningen og lidt begynder-lydighed lader vi de hvalpe, som passer til hinanden, mødes til lidt leg 2 og 2 under opsyn. Alle skal kun have gode oplevelser!

Tilmelding: Send alm. mail eller benyt dig af en lynhurtig tilmelding på SOR Hundeskoles Face Book side.

NB! Dette tilbud skal ses som et supplement til den egentlige træning og opdragelse af hunden. Tilbudet erstatter altså på ingen måde den begynder-træning, som tilbydes på Pack Bonding 1 kurset ( Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere, som denne gang tilbydes med to hold, som man kan vælge imellem. Se ovenover samt kursusbeskrivelserne nedenfor ).
 
Træningsdatoer :
Oktober: Fredage d. 6/10 kl. 16 – 20/10 kl. 15.30 – 27/10 kl. 15.30
 
Pris : Kr. 125 pr. gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.
 
 
 
Gå Tur & Træn ( Sorø )
Et tilbud for alle, som ønsker at arbejde med Pack Bonding metoden i mere naturlige omgivelser end på træningsbanen. Det forudsættes, at man har deltaget på Pack Bonding kurset 1 eller tilsvarende, samt at hunden er fyldt 8 mdr. Træningen vil langt overvejende foregå som øvelser på en ca. 1½- timer gåtur i skov/by.
De grundlæggende principper indenfor Pack Bonding repeteres, således at hundene lærer at komme første gang der kaldes, sidde og dække i alle dagligdags-situationer, at passere og ignorere andre forbipasserende hunde og trafikanter samt at følge sin ejer både tæt ved og lidt længere fra.
Ud over lydighedsøvelser kan der indgå enkelte søgeøvelser, så hunden lærer at finde "far og mors nøgler", såfremt de tabes på turen.
Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

Træningsdatoer :
Oktober : Fredage d. 6/10 kl. 17 – 20/10 kl. 16.30 – 27/10 kl. 16.30
November: Fredage d. 3/11 – 10/11 kl. 15.00

Pris : Kr. 125 pr gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )
- holdtræning for hvalpe & unghunde
Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Start: Lørdag d. 7. oktober kl. 09.30
( 8 x lørdags-træning + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 875 kr.)
Bindende tilmelding.Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )
- holdtræning for unghunde & voksne hunde
Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer.

Start: Lørdag d. 7. oktober kl. 11.00
( 8 x træning + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 875 kr.)
Bindende tilmelding.Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )
- holdtræning for unghunde & voksne hunde
Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.
Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning. Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.
Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Begynderprøve B, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IPO, Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbudet for dig!
Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.

Max. Deltagere : 10 personer.

Start : Lørdag d. 7. oktober kl. 12.15
Teori : Tirsdag d. 17. oktober kl. 18.15 ( - kun for kursets hundeførere )
( 8 x træning + teoriundervisning / Pris 850 kr.)
Bindende tilmelding.Agility for Selvtrænere ( Sorø )
- for kursister, som har deltaget til agility før.
Hold din agility-træning ved lige efteråret og vinteren igennem. Et tilbud til dem, som før har gået til agility i SOR Hundeskole. Man står selv for op- og nedtagning af banen.

Dato : Lørdag d. 7. oktober kl. 12.15
Varighed: ca.1½ timer
 ( 8 x træning )
Pris: 300,- kr. Bindende tilmelding.Foredrag " God Ejer - God Hund " ( Sorø )
Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.
 
Dato : Tirsdag d. 10. oktober kl. 18.15
Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø
Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget i Sorø )


Luksus - Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )
- holdtræning for hvalpe & unghunde på mini-hold / formiddag.
Et nyt tiltag for hundeejere, som foretrækker holdtræning på hverdage om formiddagen. Dette kursus er i indhold identisk med ovenstående lørdagshold ved samme navn ( Pack Bonding 1 ), men har en absolut maximum deltagelse på 5 hundeejere!
Det er derfor en ”luksus-udgave”, hvor der er endnu mere tid til den enkelte kursist.
Kurset er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Teori Start : Tirsdag d. 10. oktober kl. 18.15 – 21.15 ( se ovenfor )
Praksis-Start : Onsdag d. 11. oktober kl. 10.00 – 11.00
( 8 x onsdags-træning, formiddag + teori / foredraget "God Ejer - God Hund" )
Pris: 1375 kr.
Bindende tilmelding.Sikkert Indkald / Kursus i 2 dele ( Teori & Praksis / Sorø )
At kunne få lov til at løbe løs burde være en hunderet, men at kunne få lov til at gå i fred for andre hunde er både en menneske- og en hunderet.
Hunde, som ikke kommer sikkert ved kald har iflg. dansk lovgivning ikke ret til at løbe løse udenfor private matrikler, - ej heller i Hundeskove.
Hvis man skal kunne tilbyde sin hund et liv med megen frihed på lufteturene, skal man kunne stole på, at den kommer sikkert ved kald. Det kræver en indsats at opnå dette, men også den rette viden.
De fleste kan sætte/dække hunden af og kalde den ind, - eller lade træneren stå og holde hunden, mens man løber væk og dernæst kalder den ind. Måske er hunden oven i købet dygtig til at komme på træningspladsen eller i haven, - men ikke altid på gåturene.
Disse situationer er nemlig langt fra dén, hvor hunden ikke er ”under kommando”, og hvor man ikke har en hjælper, eller hvor man går steder, som byder på mange fristelser.
Hvad gør man, når hunden er på vej mod en anden hund eller et menneske, og man skal kalde den til sig? Hvad gør man, hvis hunden er jagtinteresseret og jager fugle mm?
Lær, hvordan du opbygger det perfekte indkald.

Kurset er delt i to, - en teoridel ( uden hund ) samt en praksis-del med hund, hvor vi omsætter teori til praksis.

Bindende tilmelding.
1. del / Teori : Torsdag d. 12. oktober kl. 18.00 – 21.00
2. del / Praksis: Lørdag d. 14. oktober kl. 14.30 – ca. 17.00

Pris : 750 kr.Foredrag " Succesfuld Træning " ( Sorø )
I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Dato : Tirsdag d. 24. oktober kl. 18.15
Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø
Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget i SorøHundesprog i Praksis ( Sorø )
Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.
Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.
Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.
I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.
NB! Man deltager som observatør uden hund.

Dato : Lørdag 21. oktober kl. 09.30
Pris kr. : 150 kr.
Sted : Oplyses ved tilmelding.Pack Bonding 3 -Teori & Spørgeaften ( Sorø )
Dette tilbud er udelukkende for kursister på Pack Bonding 3-holdet.
Indholdet varierer ift. hvad vi på holdet bliver enige om at fordybe os i.
Emnerne dækker eksempelvis alt fra gennemgang af forskellige teknikker ifm. træning, - kropsbevidsthed, psykologi, prøveaflæggelse og mental forberedelse til konkurrence, belønningsteknikker, spørge-runder etc.
En aften, hvor vi hygger i hundens tegn, så længe vi gider.

Dato : Tirsdag d. 24. oktober
Tid : Kl. 18:15 – ca. 21:15 eller ?

NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk