AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
AUGUST 2017
Fredag 04/08
16:30
Hvalpemiljøtræning 125
Fredag 04/08 17:30 Gå Tur & Træn 125
Lørdag 05/08 09:00 Sikkert indkald / Heldags 850
Mandag 07/08 18:00 Foredrag, Konkurrence / Fam.hund 250
Fredag 11/08 16:30 Hvalpe, -Træning & Miljø 125
Fredag 11/08 17:30 Gå Tur & Træn 125
Lørdag 12/08 09:30 Lydighed for Beg./Sorø 875
Lørdag 12/08 11:00 Lydighed for Forts./Sorø 875
Lørdag 12/08 12:15 Lydighed for Øvede/Sorø 850
Lørdag 12/08 12:15 Agility for Selvtrænere 300
Mandag 14/08 17:30 Agiliti, Begyndere / Forstættere 500
Tirsdag 15/08 18:15 Foredrag "God Ejer/God Hund" 150
Fredag 18/08 16:30 Hvalpemiljøtræning 125
Fredag 18/08 17:30 Gå Tur & Træn 125
Tirsdag 22/08 18:15 Foredrag "Succesfuld Træning" 150
Fredag 25/08 16:30 Hvalpemiljøtræning 125
Fredag 25/08 17:30 Gå Tur & Træn 125
Lørdag 26/08 09:30 Hundsprog i praksis 150
Tirsdag 29/08 18:15 Teori for øvede ( - kun for øvede)  

Vil du vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.

Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er bindende. Der forbeholdes ret til ændring af datoerne. Såfremt datoændring finder sted, er tilmelding ikke bindende.
 
 
Hvalpe, - Træning & Miljø ( Sorø )

Et virkelig fleksibelt tilbud til hvalpeejere. Her binder man sig kun for én session ad gangen. Der trænes i forskellige miljøer, så hvalpen lærer at blive dus med sin verden. Mange hundeejere gør sig ikke klart, hvor vigtigt det er at få miljøtrænet deres hvalp, så den ikke udvikler usikkerhed eller angst for lyde-, lugte- og synsindtryk, som er almindelige så snart man kommer udenfor døren. Frem til hvalpen er 16 uger er den speciel modtagelig for tilvænning til sit miljø, fordi hvalpens nysgerrighed i denne periode bevisligt er større end dens frygt for nye sanseindtryk. Det er derfor af allerstørste vigtighed, at man kommer ud med sin hvalp og får den præsenteret for det miljø, trafik, larm, mennesker, stativer, figurer mv., den fremover skal kunne begå sig i.
Vi kombinere miljøtræningen med påbegyndelsen af øvelser, som hunden efter hvalpetiden bør kunne mestre.
Selvom man opnår den bedste miljøtræning inden hvalpen er 16 uger, kan gode oplevelser i forskelligt miljø være gavnligt for ældre hvalpe også.
Ud over miljøtræningen og lidt begynder-lydighed lader vi de hvalpe, som passer til hinandenet, mødes til lidt leg 2 og 2 under opsyn. Alle skal kun have gode oplevelser!

 

NB! Dette tilbud skal ses som et supplement til den egentlige træning og opdragelse af hunden. Tilbudet erstatter altså på ingen måde den begynder-træning, som tilbydes på Pack Bonding 1 kurset ( Lydighed og adfærdsforståelse for begyndere med start d. 12/8).

 

Tilmelding: Send alm. mail eller benyt dig af en lynhurtig tilmelding på SOR Hundeskoles Face Book side.

 

Træningsdatoer :
Juli : Fredage d. 21/7 – 28/7 kl. 17.30
Aug. : Fredage d. 4/8 – 11/8 – 18/8 – 25/8 kl. 16.30

 

Pris : Kr. 125 pr. gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.

 

 

 

Gå Tur & Træn ( Sorø )

Et tilbud for alle, som ønsker at arbejde med Pack Bonding metoden i mere naturlige omgivelser end på træningsbanen. Det forudsættes, at man har deltaget på Pack Bonding kurset 1 eller tilsvarende, samt at hunden er fyldt 8 mdr. Træningen vil langt overvejende foregå som øvelser på en ca. 1½- timer gåtur i skov/by.
De grundlæggende principper indenfor Pack Bonding repeteres, således at hundene lærer at komme første gang der kaldes, sidde og dække i alle dagligdags-situationer, at passere og ignorere andre forbipasserende hunde og trafikanter samt at følge sin ejer både tæt ved og lidt længere fra.
Ud over lydighedsøvelser kan der indgå enkelte søgeøvelser, så hunden lærer at finde "far og mors nøgler", såfremt de tabes på turen.
Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

 

Træningsdatoer :
Juli : Lørdage d. 22/7 – 29/7 kl. 10.00
Aug. : Fredage d. 4/8 – 11/8 – 18/8 – 25/8 kl. 17.30

 


Pris : Kr. 125 pr gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.

 

 


” Træn 2 hunde på 1 gang ”, Workshop ( Sorø )

At træne én hund er en udfordring, men at skulle træne to hunde på én gang stiller endnu flere krav til hundeejeren. Her lærer du, hvordan du træner begge dine hunde på én gang, - hvordan du skal tilrettelægge din træning, så du får succes.

 

Dato : Mandag d. 24. Juli
Tid : kl. 17.00 - 20.00
Pris : 500 kr. Tilmelding er bindende.

 

 


Lær at Sætte Grænser for Din Hund ( Sorø )

Et godt forhold mellem hund og ejer opbygges via masser af positiv kontakt og træning i forskallige øvelser ( sit, dæk, indkald, div. ”for-sjov-øvelser” etc. ). Men af og til er det også nødvendigt at kommunikere til hunden, at der er noget, den ikke må.
Mange hundeejere har problemer med at sætte grænser for hunden. Det resulterer i daglige frustrationer for både ejer såvel som hund, - nogle gange ender det for hunden sågar i stress. Måske genkender du én eller flere af flg. typiske udfordringer :

 - hunden VIL hilse på alt og alle

 - hunden VIL jage fugle og vildt

 - hunden VIL bide i koste, støvsugere etc.

 - hunden VIL jage biler, joggere, cyklister

 

På kurset lærer du, hvordan du skal få din hund til at stoppe en sådan eller lignende uhensigtsmæssig adfærd.

 

Dato : Torsdag d. 27. juli
Tid : kl. 17 – ca. 20
Pris : kr. 500
Bindende tilmelding.

 

 


"Alene hjemme", Workshop ( Sorø )

Alt for mange hundeejere har problemer med hunden, når den skal være alene hjemme. Frustration, seperationsangst eller kedsomhed/understimulation er årsagerne til alene-hjemme-problematikker. Problemet er, at almindelig alene-hjemme-træning, hvor man gradvist forøger tiden, hvor hunden skal være alene, ikke altid får hunden til at acceptere det midlertidige singleliv. Hunden forstår ganske simpelthen ikke ideen, hvilket gør den gradvist mere frustreret eller angst.
På dette kursus lærer du, hvordan du påvirker hundens mindset, så den forbereder sig på at skulle være alene og derved forstår og accepterer det.

 

Dato :Mandag d. 31. Juli
Tid : kl. 17.00 – 20.00
Pris : 500 kr. Tilmelding er bindende.

 

 

Sikkert Indkald / Heldagskursus ( Sorø )

At kunne få lov til at løbe løs burde være en hunderet, men at kunne få lov til at gå i fred for andre hunde er både en menneske- og en hunderet.
Hunde, som ikke kommer sikkert ved kald har iflg. dansk lovgivning ikke ret til at løbe løse udenfor private matrikler, - ej heller i Hundeskove.
Hvis man skal kunne tilbyde sin hund et liv med megen frihed på lufteturene, skal man kunne stole på, at den kommer sikkert ved kald. Det kræver en indsats at opnå dette, men også den rette viden.
De fleste kan sætte/dække hunden af og kalde den ind, - eller lade træneren stå og holde hunden, mens man løber væk og dernæst kalder den ind. Måske er hunden oven i købet dygtig til at komme på træningspladsen eller i haven, - men ikke altid på gåturene.
Disse situationer er nemlig langt fra dén, hvor hunden ikke er ”under kommando”, og hvor man ikke har en hjælper, eller hvor man går steder, som byder på mange fristelser.
Hvad gør man, når hunden er på vej mod en anden hund eller et menneske, og man skal kalde den til sig? Hvad gør man, hvis hunden er jagtinteresseret og jager fugle mm?
Lær, hvordan du opbygger det perfekte indkald.

 

Dagen vil bestå af en teoretisk undervisning indenfor og praktisk træning med hundene udenfor. Hundene skal under teoridelen opholde sig i bilerne.

 

Bindende tilmelding.
Dato : Lørdag d. 5. august
Tid : kl. 09:00 – ca. 16:00
Pris : 850 kr.

 

 


Konkurrencetræning kontra Familiehundetræning / Foredrag ( Sorø )

Dette special-foredrag sætter, som titlen antyder, fokus på forskellene i træning af den ultimative konkurrencehund i modsætning til træningen af den gængse familiehund. For der ér store forskelle.
De fleste, som interesserer sig for hundesport og konkurrence, vil måske nok sige, at hunden både skal kunne fungere som både det ene og det andet, - dog uden at have reflekteret særligt over, at de to funktioner nogle gange er helt modsatrettede.
Dette foredrag vil anskueliggøre forskellene, så man fremover tager mere bevidste valg i træningen af sin hund, og så man bedre forstår, hvorfor ens træning af hunden giver bagslag på enten konkurrencebanen eller hjemme.

 

Da dette special-foredrag kun har et snævert publikum, er prisen for deltagelse anderledes end ellers. Foredraget afholdes endvidere under private forhold, og der er derfor kun plads til få, - så ”først-til-mølle-princippet” er her gældende.

 

 

Dato : Mandag d. 7. august
Tid : kl. 18:00 – ca. 21:00
Pris : 250 kr. Bindende tilmelding.

 

 

 


Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )
- holdtræning for hvalpe & unghunde

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.
Start: Lørdag d. 12. august kl. 09.30
( 8 x træning + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 875 kr.)

 

 


Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )
- holdtræning for unghunde & voksne hunde
Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer.
Start: Lørdag d. 12. august kl. 11.00
( 8 x træning + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 875 kr.)

 

 


Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )
- holdtræning for unghunde & voksne hunde
Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.
Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning. Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.
Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Begynderprøve B, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IPO, Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbudet for dig!
Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.
Max. Deltagere : 10 personer.
Start : Lørdag d. 12. august kl. 12.15
Teori : Tirsdag d. 29. august kl. 18.15 ( - kun for kursets hundeførere )
( 8 x træning + teoriundervisning / Pris 850 kr.)

 

 

Agility for Selvtrænere ( Sorø )
- for kursister, som har deltaget til agility før.
Hold din agility-træning ved lige efteråret og vinteren igennem. Et tilbud til dem, som før har gået til agility i SOR Hundeskole. Man står selv for op- og nedtagning af banen.
Dato : Lørdag d. 12. august kl. 12.15
Varighed: ca.1½ timer
 ( 8 x træning )
Pris: 300,- kr.

 

 


Agility for Begyndere & Fortsættere ( Sorø )
- for hunde på min.12 mdr.
Så starter vi denne sæsons omgang med 10 x agility, - sjov "redskabs-gymnastik" for hunde forenet med en masse positiv kontakttræning. Varierende træning for hund såvel som ejer. Et rigtigt godt tilbud for den aktive hund med den aktive ejer. Alle hjælper til med op- og nedtagning af banen.
Dato : Mandag d. 14. august kl. 17.30 – 19.00
Varighed: 1½ timer
 ( 12 x træning )
Pris: 500,- kr.

 

 


Foredrag " God Ejer - God Hund " ( Sorø )
Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.
Dato : Tirsdag d. 15. august kl. 18.15
Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø
Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget i Sorø )

 

 


Foredrag " Succesfuld Træning " ( Sorø )
I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.
Dato : Tirsdag d. 22. august kl. 18.15
Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø
Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget i Sorø

 

 

 

 

Hundesprog i Praksis ( Sorø )
Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.
Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.
Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.
I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.
NB! Man deltager som observatør uden hund.
Dato : Lørdag 26. august kl. 09.00
Pris : kr. 150 kr.
Sted : Oplyses ved tilmelding.

 

 

 

Pack Bonding 3 -Teori & Spørgeaften ( Sorø )
Dette tilbud er udelukkende for kursister på Pack Bonding 3-holdet.
Indholdet varierer ift. hvad vi på holdet bliver enige om at fordybe os i.
Emnerne dækker eksempelvis alt fra gennemgang af forskellige teknikker ifm. træning, - kropsbevidsthed, psykologi, prøveaflæggelse og mental forberedelse til konkurrence, belønningsteknikker, spørge-runder etc.
En aften, hvor vi hygger i hundens tegn, så længe vi gider.
Dato : Tirsdag d. 29. august
Tid : Kl. 18:15 – ca. 21:15 eller ?

NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk