God Ejer - God Hund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette foredrag er inkluderet i kurset ”Pack Bonding 1 / Lydighed & Adfærdsforståelse for Begyndere”, men andre interesserede er også meget velkomne.

 

Langt det meste af den tid vi omgås vores hund, er hunden ikke ”under kommando”. Det meste af tiden går hunden rundt blandt os og gør det, den er bedst til, - nemlig at være hund.

 

Hvorfor har nogle mennesker bare en vis evne til at få hunde til at opføre sig uproblematisk, - tilsyneladende helt uden eller med minimum af træning, - mens andre, næsten uanset hvor meget de træner, finder hunden fræk, dominerende og usamarbejdsvillig?

 

Svaret ligger som regel i dét, vi ikke er bevidste om, - vores kropssprog. Hunde er eksperter i kropssprog, og i alt, hvad vi gør, - og ikke gør – ligger der signaler, som hunden opfanger. En stor mængde af disse signaler har betydning for hundens opfattelse af os.

 

Hvis vores mund siger ét, og vores krop og handlinger siger noget andet, bliver hundene usikre over de mixede signaler. Det kan føre til hunde, som ikke adlyder, - ikke kan løbe løse, - hunde, der gør udfald mod andre hunde, - ikke kan være alene hjemme, - er angste og nervøse eller aggressive og dominante, - er voldsomme og overstrømmende eller slet og ret hunde, som ikke er velfungerende.

 

Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.

 

Varighed : ca. 3 timer

 

Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk