Nyhedsbrev april 2020

SOR Hundeskole i coronatider.

Det er nogle strenge tider for de fleste. Vi med hunde, som interesserer os for træning og måske oven i købet hundesport og -udstilling, ser det ene arrangement efter det andet aflyses. Arrangementer, som vi hvert år glæder os til enten at være tilskuere til eller deltagere i. Det er trist, men nødvendigt.

Små lys er der dog ind imellem, - og i SOR Hundeskole holder vi hjulene kørende, så godt vi kan. Det betyder pt. små hold, meget stor afstand mellem hver hundeejer og ingen hund-hund-kontakt. Det er afprøvet, og det fungerer rigtig fint.

Al almindelig foredragsaktivitet er indtil videre aflyst, - men udendørsarrangement er under planlægning. Det betyder, at man selvfølgelig har sit foredrag til gode og kan tage det, når tingene igen bliver rimeligt normale. Der er ikke tidsbegrænsning på, hvornår man skal tage det. Når situationen igen bliver normaliseret, afholdes foredragene 5 gange årligt.

Jeg vil specielt i denne tid opfordre dig til at blive medlem af SOR Hundeskole på Facebook, fordi regler og anvisninger hurtigt kan skifte, så vi har andre rammer, vi enten kan udnytte eller efterkomme.

Status i i gruppen ift. antal medlemmer er i skrivende stund 1331, så gruppen er forøget med 15 personer siden sidst. Et stort og varmt velkommen til de sidste nye medlemmer

 

 

Venlig hilsen

Lise Lindegaard Andersen
Indehaver & Adfærdsspecialist

Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk