SOR Hundeskole – Juli 2019

Sommertræning, - planer om ny hvalp og en god historie.

 

I skrivende stund har vi taget fat på sommerens ferietid. Derfor kan du finde en masse forskellige tilbud i SOR Hundeskole, hvor du kan komme enkelte eller flere gange, som din lyst og ferieplan giver dig mulighed for.

 

I mit private hundehold går jeg og er spændt på, om planerne om en ny hvalp bliver til noget. Jeg har lagt billet ind hos en kennel i udlandet, hvor tæven skal parres i løbet af juli måned. Det betyder, at jeg har chance for at min 3. malinois sidst på året, hvis alt går efter planen.

 

Til jer, som elsker historier fra det virkelige liv med ”happy endings”, kan jeg kun opfordre til at læse Kennys fantastiske historie om sin schæferhund, Pedro, som starter således:

 

Pedro er nu lidt over 3 år. Kurset ”Pack Bonding 2 / Lydighed & Adfærdsforståelse for Fortsættere” er gennemført uden brug af line, og til ”Gå Tur & Træn” ( et drop in tilbud i SOR Hundeskole ) løber han i dag fri med andre hunde, uden at han tager kontakt, og uden der er optræk til ballade. Han har god kontakt til mig, og han er indkaldssikker, men sådan har han ikke altid været…

Læs hele beretningen på hjemmesiden under ”Kursisters artikler” ( Klik under Profil / Artikler ) og find se den lille video om Pedro, som viser, hvordan han er i dag, på SOR Hundeskoles Facebookgruppe.

 

Alle kan blive medlemmer i SOR Hundeskole på Facebook, - en åben gruppe, hvor jeg annoncerer mine tilbud og skriver om mange forskellige ting.

 

Status i SOR Hundeskole på facebook ift. antal medlemmer er i skrivende stund er 1222, så gruppen er forøget med 35 personer siden sidst. Hjertelig velkommen til de sidste nye medlemmer.

 

 

Venlig hilsen

Lise Lindegaard Andersen
Indehaver & Adfærdsspecialist

Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk