Træningspladserne

Sorø

Adresse:
Boldbanerne
v/ Skolevej 2 - 4
Frederiksberg, Sorø

 

Træningspladsen er centralt beliggende i bymæssig bebyggelse lige op til skov. Dette giver unikke muligheder for at veksle mellem øvelser på pladsen og andre steder, således at træningen bliver så virkelighedsnær som muligt.

Der er få p-pladser til rådighed på selve Skolevej, som er adressen, der nævnes, men det kan anbefales at følge Næstvedvej ca. 200 m. mere i sydgående retning (mod Næstved). Her kan man parkere i skovbrynet til venstre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Næstved

Adresse:
Kornbuen 1
4700 Næstved

 

Træningspladsen er beliggende i udkanten af et industriområde få hundrede meter fra Mega-centret og Bilka. Ugenert med rigtigt gode forhold hu. hegn rundt om hele pladsen og mulighed for belysning i den mørke tid.


Korsør

Adresse:
Lille Egede Friskole
Korsør Landevej 628
4242 Boeslunde

  

Korsør - nærmere bestemt Boeslunde, 8 km øst for Korsør - har SOR træningsplads. Masser af spændende muligheder for træning på skolens område.

Holbæk

Adresse:
Toftebanke 20
4390 Vipperød

Holbæk - nærmere bestemt Vipperød, 5 km syd for Holbæk – har SOR Hundeskole ligeledes en træningsplads. Den ligger også her fuldstændigt ugenert i landlige omgivelser ca. 400 m fra nærmeste asfalterede vej. Det er mulighed for belysning på pladsen.

 
 
Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk