AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser

Ønsker du at vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.
 
Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er bindende. Der forbeholdes ret til ændring af datoerne. Såfremt datoændring finder sted, er tilmelding ikke bindende.
 
 

Sommertræning for Fortsættere

Dette tilbud er, som man kender det fra Pack Bonding 2-holdene, - en stabilisering af øvelserne samt en vedligeholdelses-træning med en god blanding af lidt af hvert.

 

Det forudsættes, at man har gennemgået Pack Bonding 1-holdet ( Begyndere ) eller tilsvarende, f.eks. en adfærdskonsultation eller enetimer. Kendskab til vores måde at træne på er nødvendig.

 

Vi træner gængse øvelser så som sit, dæk, plads, indkald med varierende sværhedsgrader og påvirkninger Ligeledes genstandssøg, fremadsendelse og afstandskontrol.

Træningen vil foregå på træningspladsen.

 

Datoer : Lør. 6/7 – Man. 8/7 – Tir. 16/7 – Tir. 23/7 – Man. 29/7

Tid : Lørdag kl. 09.30 / Hverdage kl. 18:45– ca. 20.00

 

Tilmelding :info@hundeskole.dk eller via opslag på Facebook ( NB. Din tilmelding er bindende også selvom du ikke kommer alligevel! ) Deadline for tilmelding er dagen forinden, senest kl. 18.

 

Pris : kr. 125 pr. gang

 

Medbring : lang line ( ikke flexline!), godbidder ( små, velduftende, gerne “snaskede” og mange, eks. pølse eller kylling ) samt en trænings-bold eller lign. Desuden høm-høm-pose og vand til hunden efter træning.

 

  

 

Hvalpe, - Miljø & Træning

Hvalpe, -Træning & Miljø" er en god blanding af småøvelser for hvalpe og miljøtræning. Vi øver kontakt på forskellig vis samt små lydighedsøvelser bl.a. indkald, mens hvalpene oplever de forskellige miljøer, hvor træningen foregår.

Får man hvalp på et tidspunkt, hvor man ikke lige kan komme på et begynderhold, - eller ønsker man at supplere sin holdtræning, er dette Drop In - tilbud i særklasse. Her kan du nøjes med at tilmelde dig én dato ad gangen. Tilbudet er altså kun et supplement til det egentlige begynder-kursus, - IKKE en erstatning!

Der tages udgangspunkt i de hvalpe, som er tilmeldt på dagen. Tilbudet oprettes ved bare to tilmeldinger.

 

Datoer : Tors. 11/7 – Ons. 17/7 – Man. 22/7 – Fre. 26/7 – Ons. 31/7

Tid : Kl. 17:30 – 18:30

 

Tilmelding : Skriv til info@hundeskole.dk ( NB. Din tilmelding er bindende ) Deadline for tilmelding er dagen forinden, senest kl. 18. Du kan også nemt tilmelde dig via Facebook. Find opslaget, som oprettes i samme uge som tilbudet, og klik dig på. Husk, at din tilmelding også her er bindende.

 

Pris : kr. 125 pr. gang

 

Medbring : lang line ( kan købes på stedet, - ikke flexline!), godbidder ( små, velduftende, gerne “snaskede” og mange, eks. pølse eller kylling ) samt et stykke legetøj i lommestr. Desuden høm-høm-pose og vand til hunden efter træning.

 

 

 

Gå Tur & Træn

Et tilbud for alle, som ønsker at arbejde med Pack Bonding metoden i mere naturlige omgivelser end på træningsbanen. Det forudsættes, at man har deltaget på Pack Bonding kurset 1 eller tilsvarende, samt at hunden er fyldt 8 mdr. Træningen vil langt overvejende foregå som øvelser på en ca. 1½- timer gåtur i skov/by.
De grundlæggende principper indenfor Pack Bonding repeteres, således at hundene lærer at komme første gang der kaldes, sidde og dække i alle dagligdags-situationer, at passere og ignorere andre forbipasserende hunde og trafikanter samt at følge sin ejer både tæt ved og lidt længere fra.
Ud over lydighedsøvelser kan der indgå enkelte søgeøvelser, så hunden lærer at finde "far og mors nøgler", såfremt de tabes på turen.
Ps. Det er nemt at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

 

Træningsdatoer :

Tors. 11/7 – Ons. 17/7 – Man. 22/7 – Fre. 26/7 – Ons. 31/7

 

Tid : Kl. 18:30 – ca. 20.00

 

Pris :Kr. 125 pr gang. Man betaler for de gange, mantilmeldersig. Tilmelding er bindende.

 

 

  

Aktivering / Sådan stimulerer du din hund / Workshop

Få en masse gode ideer til, hvordan du skal aktivere og stimulere din hund både mentalt og fysisk. På visse tidspunkter er det rart at have rigeligt med gode ideer til, hvordan du kan aktivere din hund på en anderledes måde. Måske er det voldsomt varmt, måske det modsatte, måske er du syg eller måske har du en pensionisthund, som stadig har behov for, at der skal ske noget.

Her kigger vi mere på øvelser, som ikke kræver ”det store”, - øvelser, som kan gennemføres indendørs eller i din lille have, men som beriger din hund utroligt meget.

Alle kan deltage.

 

Dato : Lørdag 13. juli

Tid : kl. 09.00 – 13:00

Pris : kr. 495, -

Tilmelding er bindende.

 

  

 

Passage-træning / Gå roligt forbi

Mange hunde kan ikke gå afslappede forbi andre hunde. Nogle bliver ”tossede” af bare hilse-iver, - andre bliver ”bare tossede”.

Har din hund problemer med at passere andre hunde på en afslappet og fredelig facon, så kom og vær med til at træn din hund i at slappe af i disse situationer. Du kan selvfølgelig også sagtens deltage, selvom du ikke har de store problemer. Der vil også blive undervist i andre øvelser end udelukkende passage-træning. Vi træner eksempelvis indkald, - gå pænt, - sit & dæk mm.

 

Datoer: Søndag 14/7 – Lørdag 20/7

Tid : Kl. 09.00 – 11:30

Pris : kr. 250, - ( pr. gang )

Tilmelding er bindende.

 

  

 

Hundesprog i Praksis

Er du uvis på, hvad din hun kommunikerer ift. andre hunde? Ønsker du at blive bedre til at ”læse” din hunds signaler? Ønsker du at få en vurdering af din hund ift. dens kommunikation?

På dette workshop tager vi udgangspunkt i de hunde, som er tilmeldt og deres indbyrdes kommunikation. Hundene slippes ikke løse med mindre det vurderes, at de er venligtsindede mod hinanden!

Ps. Hunde, som er kendt for aggression mod andre hunde, kan ikke deltage på kurset. Jeg opfordrer til at begynde enetimer/privattræning.

 

Dato : Søndag 21/7

Tid : Kl. 09.00 – 11:30

Pris : kr. 300, -

Tilmelding er bindende.

 

  

 

 

Sikkert Indkald / Heldagskursus ( Sorø )

Hvorfor mon din hund ikke kommer, når du kalder? Hvorfor kommer den først, når den HAR været henne og hilse på fremmede hunde / fremmede mennesker etc? Er du én af dem, som svarer........................."Min hund kommer, når jeg kalder.........altsååååå, bare ikke når der er andre hunde/joggere/legende børn/fugle osv".

Er du én af dem, som slår dig til tåls med, at "alle andre kan jo heller ikke"? Eller bortforklarer du din hunds manglende lydhørhed med "Sådan er denne race" eller "Ingen kan have fuld kontrol over en hund"?

Har du fået fortalt, at årsagen til, at din hund ikke kommer ved kald, er, at ........"den er i lømmel/trodsalderen" eller "den lider af hormonbetinget stress"?

Ja, - undskyldningerne er mangfoldige, - MEN ......kunne du tænke dig at lære noget mere og noget andet? Noget, der virker?

At kunne få lov til at løbe løs burde være en hunderet, men at kunne få lov til at gå i fred for andre hunde er både en menneske- og en hunderet. Hunde, som ikke kommer sikkert ved kald har iflg. dansk lovgivning ikke ret til at løbe løse udenfor private matrikler, - ej heller i Hundeskove. Hvis man skal kunne tilbyde sin hund et liv med megen frihed på lufteturene, skal man kunne stole på, at den kommer sikkert ved kald. Det kræver en indsats at opnå dette, men også den rette viden. De fleste kan sætte/dække hunden af og kalde den ind, - eller lade træneren stå og holde hunden, mens man løber væk og dernæst kalder den ind. Måske er hunden oven i købet dygtig til at komme på træningspladsen eller i haven, - men ikke altid på gåturene. Disse situationer er nemlig langt fra dén, hvor hunden ikke er ”under kommando”, og hvor man ikke har en hjælper, eller hvor man går steder, som byder på mange fristelser. Hvad gør man, når hunden er på vej mod en anden hund eller et menneske, og man skal kalde den til sig? Hvad gør man, hvis hunden er jagtinteresseret og jager fugle mm? Lær, hvordan du opbygger det perfekte indkald. Kurset er delt i to, - en teoridel ( hunden skal kunne opholde sig i bilen ) samt en praksis-del med hund, hvor vi omsætter teori til praksis.

 

Dato : 27. juli

Tid : kl. 09:00 – ca. 16:00

Pris : 850 kr.

Tilmelding er bindende.

 

  

  

Apportering, - til jagt og konkurrence

Lær, hvordan du starter en god apportering op. Lær, hvordan du øger hundens lyst, - hvordan du får et sikkert greb i apporten, - en god og rolig aflevering. Lær om alle de små trin i opbygningen af apportering, som gør din hund til en sikker og glad apportør.

Dato : Søndag 28/7

Tid : Kl. 09.00 – 13:30

Pris : kr. 500, -

Tilmelding er bindende.

 

  

  

Seminar i Pack Bonding

 

Dag 1 : Pack Bonding 1. del , Lørdag d. 3. august kl. 09.00 - ca. 16.00

 

Indhold

1) Hukommelsesspor, - kemien bag indlæring

2) Sikkert Indkald

3) Basal kommunikation mellem hund og ejer

4) Psykologien bag grænsesætning

5) Praktisk træning af indkald mm.

Her lærer du at få en bedre kontakt med din hund, - lærer din hund at kunne slappe af og være tryg ift. andre hunde og evt. andre situationer. Du lærer, hvordan du kan arbejde med din hund i andre hundes nærvær, - hvordan du i ro og mag kan passere fremmede hunde. Du lærer i praksis at sætte grænser for din hund. Du lærer at gå tur med din hund på en afslappet måde, og du lærer, hvordan du dagligt skal arbejde med din hund, så den får et sikkert indkald.

 

2. dag : Pack Bonding 2. del, Søndag d. 4. august kl. 09.00 - ca. 16.00

 

Indhold

1) Lederskab/Venskab/Forældreskab eller den ansvarlige ejer ?

2) Relationsbetinget adfærd & Relationsopbygning

3) Indlæringens love

4) Aktive & passive øvelser

5) Øvelser og Øvelsesopbygning

6) Praktisk træning med gængse øvelser

7) Belønningsmetoder

Her bygges videre på de kundskaber og den viden, som du og din hund fik på 1. del. Her lærer du også, hvordan du benytter din hunds drifter i træningen. Du lærer at bygge øvelser op fra start til stabil færdighed. Du lærer om forskellige belønningsmåder og -teknikker, - og hvordan leg og læring hænger sammen.

Begge dage vil bestå af en blanding af teoretisk undervisning indenfor og praktisk træning udenfor. Man skal være forberedt på, at hundene under teorien skal kunne opholde sig i bilen.

 

Sted : Sorø ( Startadresse : Elmevænget 22, Sorø )

Pris : 1585 kr. ( 1 ejer med hund samlet for begge dage, - ægtefæller/partnere 790 kr. )

950 kr. ( 1 ejer med hund for 1. del, - ægtefæller/partnere 475 kr. )

 

Tilmelding : Senest fredag d. 21. juli på info@hundeskole.dk ( send info om dit navn, adresse, telefonnummer, hundens race / blanding, køn, fødselsdato, kaldenavn ).

Tilmelding er bindende.

 

 

  

Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )

- holdtræning for hvalpe & unghunde

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Start: Lørdag d. 10. august kl. 09.30

( 7 x træning + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 875 kr.)

  

 

 

Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer.

Start: Lørdag d. 10. august kl. 11.00

( 7 x træning + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 875 kr.)

 

 

 

Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.

Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning. Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.

Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IGP ( før IPO ), Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbudet for dig!

Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.

 

Start : Søndag d. 11. august kl. 10.00

( 7 x træning / Pris 875 kr.)

  

 

 

Agility for Selvtrænere ( Sorø )

- for kursister, som har deltaget til agility før.

Ønsker du mere træningstid til din agility-træning, har du her muligheden. Et tilbud til dem, som før har gået til agility i SOR Hundeskole. Man står selv for op- og nedtagning af banen.

Dato : Søndag d. 11. august kl. 10.00

Varighed: ca.1½ timer
 ( 7 x træning )

Pris: 300,- kr.

 

  

 

Agility for Begyndere & Fortsættere ( Sorø )

- for hunde på min.12 mdr.

Så starter vi sæsonens 2. omgang med 12 x agility, - sjov "redskabs-gymnastik" for hunde forenet med en masse positiv kontakttræning. Varierende træning for hund såvel som ejer. Et rigtigt godt tilbud for den aktive hund med den aktive ejer. Alle hjælper til med op- og nedtagning af banen.

Dato : Mandag d. 12. august kl. 17.30 – 19.00

Varighed: 1½ timer
 ( 12 x træning, mandage )

Pris: 500,- kr.

  

 

 

Foredrag " God Ejer - God Hund " ( Sorø )

Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.

Dato : Tirsdag d. 20. august kl. 18.15

Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget i Sorø )

  

 

 

Hundesprog i Praksis ( Sorø )

Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.

Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.

Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.

I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.

NB! Man deltager som observatør uden hund.

Dato : Lørdag 24. august kl. 09.00

Pris kr. 150 kr.

Sted :Oplyses ved tilmelding.

 

  

 

Foredrag " Succesfuld Træning " (Sorø )

I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Dato : Tirsdag d. 27. august kl. 18.15

Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget i Sorø

 

 

 

Foredrag ” Mere Succes ! ” ( Sorø )

Et tilbud for dem, som ønsker at få udvidet deres forståelse for, hvordan man opbygger en rigtig god, hurtig og ikke mindst stabil øvelse.

Man behøver ikke at have deltaget i de 2 forudgående foredrag ”God Ejer – God Hund” samt ”Succesfuld Træning”, men det anbefales, at man deltager i alle foredrag.

Under foredraget gennemgås følgende spørgsmål:

Hvilke faktorer påvirker en øvelsesopbygning ? Hvordan går man systematisk frem ift. disse faktorer ? Hvordan skal man rette en øvelse, man ikke er tilfreds med ? At teste og træne, - hvornår gør man hvad ?

Aftenen slutter af med en eller flere spørgerunder.

En aften, hvor vi hygger i hundens tegn. Max. 8 deltagere ( først til mølle ).

Dato : Tirsdag d. 3. september

Tid : Kl. 18:15 – ca. 21:15

Pris: 200,- kr.

 

NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk