I disse corona-tider :
 
Vi har både holdtræning, enetimer og adfærdskonsultationer, - selvfølgelig KUN med hensyntagen til regeringens aktuelle regler og opfordringer. Vi husker at holde afstand.

AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser

Ønsker du at vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.
 
Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er økonomisk bindende. Pga. Covid-19 og kravene om forsamling på maximalt 10 pers., forbeholdes ret til ændring af træningstiderne. Ligeledes vil det kun blive muligt for 1 pers. pr. hund at komme til træning, såfremt forsamlingsloftet på de nuværende 10 personer stadig er gældende til januar ´20. Endvidere må man have foredragene til gode i samme tilfælde.
 
 

Hvalpe, - Miljø & Træning ( Sorø )

Mange hundeejere gør sig ikke klart, hvor vigtigt det er at få miljøtrænet deres hvalp, så den ikke udvikler usikkerhed eller angst for lyde-, lugte- og synsindtryk, som er almindelige så snart man kommer udenfor døren. Frem til hvalpen er 16 uger er den speciel modtagelig for tilvænning til sit miljø, fordi hvalpens nysgerrighed i denne periode beviseligt er større end dens frygt for nye sanseindtryk. Det er derfor af allerstørste vigtighed, at man kommer ud med sin hvalp og får den præsenteret for det miljø, trafik, larm, mennesker, stativer, figurer mv., den fremover skal kunne begå sig i.
Men hvad gør man, hvis hvalpen bliver usikker? Hvordan støtter man sin hund og får den præsenteret bedst muligt til alle de fremmede ting?
Her får du den hjælp, du søger, og du kan nøjes med at komme de gange, du kan/vil.
Selvom man opnår den bedste miljøtræning inden hvalpen er 16 uger, kan gode oplevelser i forskelligt miljø være gavnligt for ældre hvalpe også.

Vi arbejder også med lidt begynder-lydighed samt, hvis der er hvalpe på holdet, som går godt i spænd, får de selvfølgelig lov til lidt leg 2 og 2 under opsyn, så alle kun får gode oplevelser. NB! Dette tilbud skal ses som et supplement til den egentlige træning og opdragelse af hunden. Tilbuddet erstatter altså på ingen måde den begynder-træning, som tilbydes på Pack Bonding 1 kurset ( Lydighed og adfærdsforståelse for begyndere ).

Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

 

Træningsdatoer :

Onsdage d. 2/12 – 9/12 – 16/12   kl. 14.30

Fredage  d. 4/12 – 11/12 – 18/12  kl. 14.30

 

Pris : Kr. 130 pr. gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende uanset årsag. Deadline for tilmelding dagen før kl. 18.

 

  

Drop In Hundetræning ( ridehal / Stenlille )

Masser af kontaktskabende øvelser, - sjov træning med mange variationer. Almindelige øvelser så som sit, dæk, stå, plads og gå pænt krydres med mange “for-sjov” øvelser, som udfordrer hundens motorik og din teknik.

Kedeligt bliver det i hvert fald ikke, - hverken for dig eller din hund!

Og så kan du droppe ind som du ønsker. Du kan nøjes med at tilmelde dig én eller de antal gange, du har lyst til. Tilmelding er dog bindende, så hvis du tilmelder dig og alligevel ikke kan, hænger du økonomisk på den.

Vi kan være 10 hunde med ejere pr. gang, og træningen finder sted ved minimum 2 tilmeldinger. Først til mølle.

Alle hunde kan deltage uanset alder, forkundskaber eller race. Dog må din hund ikke have deciderede hund-hund-aggressionsproblem.

Tilmelding : se opslag på SOR Hundeskoles facebookside, hvor du kan klikke dig på ( det nemmeste ) eller send mail til info@hundeskole.dk ( skriv dato for træning, dit navn, adresse, tlf.nr, hundens race/blanding, køn, alder, kaldenavn ).

 

Træningsdatoer:

Onsdage  2/12 – 9/12 – 16/12   kl. 19:30 - 20:30

 

Pris : 130 kr. ( betales kontant ved hver deltagelse )

 

Medbring : 3-5 m line, godbidder, bold i snor ( eller lign ), høm-høm-pose, vand & skål

 

Sted : Nordskovvej 10, Stenlille.

 

NB! Vigtigt !!!! Kom til tiden. Alle deltagere mødes på p-pladsen og går samlet ind i ridehallen, så de opstaldede heste generes mindst muligt.

 

  

 

Gå Tur & Træn ( Sorø )

Et tilbud for alle, som ønsker at arbejde med Pack Bonding metoden i mere naturlige omgivelser end på træningsbanen. Det forudsættes, at man har deltaget på Pack Bonding kurset 1 eller tilsvarende, samt at hunden er fyldt 8 mdr. Træningen vil langt overvejende foregå som øvelser på en ca. 1½- timer gåtur i skov/by.
De grundlæggende principper indenfor Pack Bonding repeteres, således at hundene lærer at komme første gang der kaldes, sidde og dække i alle dagligdags-situationer, at passere og ignorere andre forbipasserende hunde og trafikanter samt at følge sin ejer både tæt ved og lidt længere fra.
Ud over lydighedsøvelser kan der indgå enkelte søgeøvelser, så hunden lærer at finde "far og mors nøgler", såfremt de tabes på turen.
Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

 

Træningsdatoer :

lø. 5/12 – lø.19/12 –  to. 24/12   kl. 11.00

 

Pris :Kr. 125 pr gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.

 

  

Passagetræning ( Sorø )

Vi øver hundene i at gå roligt og afslappet forbi hinanden i helt naturlige, men rolige omgivelser, dvs. væk fra træningspladsen. Mange hundeejere har problemer i disse dagligdags-situationer, hvor hunden hopper ud / trækker hen mod andre forbipasserende hunde/mennesker, - enten fordi de hilse / lege, - eller fordi de laver udfald.

Vi træner i længere tid end normal træning, idet dette i sig selv har en positiv afslappende virkning på hundene.

Alle hunde kan deltage, - dog skal de have fyldt 8 mdr.

 

Tilmelding : se opslag på SOR Hundeskoles facebookside, hvor du kan klikke dig på ( det nemmeste ) eller send mail til info@hundeskole.dk ( skriv dato for træning, dit navn, adresse, tlf.nr, hundens race/blanding, køn, alder, kaldenavn ). Tilmelding er bindende.

 

Træningsdatoer:

Lørdag  12/12  kl. 10:00 – 12:30

Pris : 250 kr. ( betales kontant ved hver deltagelse )

   

  

Selvtræning, - PB3 Lydighed for øvede ( Sorø )

Et tilbud til dig, som har deltaget på Pack Bonding-hold , og som ønsker at vedligeholde din træning.

Dette er et drop in-tilbud, så du tilmelder dig pr gang.

Du skal her forsøge at tilrettelægge din egen træning.

Instruktøren vil selvfølgelig stå til rådighed med hjælp, inspiration og anvisninger, såfremt du ønsker det.

Vi træner typisk, til vi ikke gider mere ( normalt 1½ - 2 timer ), så der er intet fast sluttidspunkt.

Pris pr. gang : 75 kr.

Datoer & Tid : søndage 6/12 - 13/12 - 20/12 - 27/12 kl. 10:00

 

  

Julegåtur

Er du nu- eller forhenværende kursist i SOR Hundeskole, kan du deltage i den årlige juletradition, - julegåtur, desværre i år pga. Covid-19 uden den efterfølgende julefrokost,  2. juledag, lørdag d. 26. december.

 

Gåturen starter i år kl. 10.00 på p-pladsen ved bueskydebanen ( overfor Meny, - hallens p-plads længst væk fra hallen) Ringstedvej 32, Sorø.

 

Du opfordres til at tage lidt varmt at drikke samt eget krus med, så vi til sidst kan afslutte med lidt hygge og en snak om året der gik & stort og småt.

 

Er man medlem af SOR Hundeskole på Facebook, er dét den nemmeste tilmeldingsmåde, - ellers skriv til info@hundeskole.dk .

 

  

Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )

- holdtræning for hvalpe & unghunde

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Start: Lørdag d. 9. januar kl. 09.30

( 7 x træning, lørdage + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 925 kr.)

 

  

Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer.

Start: Lørdag d. 9. januar kl. 11.00

( 7 x træning, lørdage + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 925 kr.)

 

  

Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.

Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning. Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.

Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IGP ( før IPO ), Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbuddet for dig!

Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.

 

Start : Søndag d. 10. januar kl. 10.00

( 7 x træning, søndage / Pris 925 kr.)

 1. sæson kr. 925 / 2. sæson kr. 875 / Herefter kr. 75 pr. gang.

 

  

Foredrag  " God Ejer - God Hund " (  Sorø )

Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.

Dato         : Tirsdag d. 12. januar kl. 18.15

Sted         :  Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 175 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget i Sorø )

 

  

Foredrag  " Succesfuld Træning " ( Sorø )

I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Dato : Tirsdag d. 19. januar kl. 18.15

Sted :  Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 175 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget i Sorø

 

  

Hundesprog i Praksis ( Sorø )

Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.

Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed  ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.

Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.

I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.

NB! Man deltager som observatør uden hund.

Dato : Lørdag 23. januar kl. 09.30

Pris kr. 150 kr.

Sted :Oplyses ved tilmelding.

 

  

Foredrag ”Optimal Succes ” ( Sorø )

Et tilbud for dem, som ønsker at få udvidet deres forståelse for, hvordan man opbygger en rigtig god, hurtig og ikke mindst stabil øvelse.

Man behøver ikke at have deltaget i de 2 forudgående foredrag ”God Ejer – God Hund” samt ”Succesfuld Træning”, men det anbefales, at man deltager i alle foredrag.

Under foredraget gennemgås følgende spørgsmål:

Hvilke faktorer påvirker en øvelsesopbygning ? Hvordan går man systematisk frem ift. disse faktorer ? Hvordan skal man rette en øvelse, man ikke er tilfreds med ? At teste og træne, - hvornår gør man hvad ?

Aftenen slutter af med en eller flere spørgerunder.

En aften, hvor vi hygger i hundens tegn. Max. 8 deltagere ( først til mølle ).

Dato : Tirsdag d. 28. januar, Elmevænget 22, Sorø

Tid : Kl. 18:15 –  ca. 21:15

Pris: 200,- kr.

NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk