AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
DECEMBER 2023
Lørdag 02/12 11:00 Drop In for Fortsættere 140
Lørdag 09/12 11:00 Drop In for Fortsættere 140
Lørdag 16/12 11:30 Drop In for Fortsættere 140
Tirsdag 26/12 10:45 Gratis Fællestræning  
Tirsdag 26/12 12:30 Julefrokost Gyrstinge Skovkro  
 
 
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
JANUAR 2024
Lørdag 06/01 10:00 Lydighed for Beg. / PB1 1.050
Lørdag 06/01 11:00 Lydighed for Fort. / PB2 1.050
Søndag 07/01 10:00 PB3 Selvtræning ( m. instr.) 1.050
Søndag 07/01 10:00 Agility for Selvtrænere/vinter 550
Torsdag 11/01 18:00 Foredrag/”God Ejer-God Hund” 275
Torsdag 18/01 18:00 Foredrag/”Succesfuld Træning” 275
Lørdag 20/01 10:00 Hundesprog i Praksis 200
 
Ønsker du at vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.
 
Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er økonomisk bindende. Alle i hundens ”kernefamilie” må deltage i træningen og til foredragene, der hører med til de respektive kurser.
 
Drop In træning for Fortsættere ( Sorø )
- træning for unghunde & voksne hunde
Mens den ugentlige holdtræning holder pause i juletiden ( slut november / december ), skal der stadig være mulighed for træning, så har du netop afsluttet begyndertræningen på Pack Bonding 1-kurset, - eller blevet færdig med Pack Bonding 2-kurset, så har du her mulighed for at komme og træne med 3 gange i december.
Træningen vil være lig med den træning, vi har på fortsætterkurset, men vi tager selvfølgelig udgangspunkt i de hunde / ejere, som dukker op på dagen.
Du betaler kun for de gange, du tilmelder dig. Træningen bliver gennemført ved bare 2 tilmeldinger. Din tilmelding er økonomisk bindende.

Datoer: Lørdage d. 2. - 9. - 16. december kl. 11:00
( senest tilmelding kl. 18 dagen før / Pris 140 kr.)


Juletræning & Julefrokost
Er du nu- eller forhenværende kursist i SOR Hundeskole, kan du deltage i den årlige juletradition, - juletræning og julefrokost 2. juledag, tirsdag d. 26. december.
Bagefter tager de, som ønsker det, på Gyrstinge Skovkro, hvor man traditionen tro kan købe deres skønne store danske julebuffet med alle de sædvanlige lune juleretter mm.
Hundene opholder sig imens i bilerne. Husk derfor frisk vand, dækken til de hunde, som ikke har så meget pels samt evt. et godt gnaveben.

Det er naturligvis op til den enkelte, om man vil deltage i begge arrangementerne, eller man kun vil deltage i enten fællestræningen eller julefrokosten.
Såfremt man ønsker at deltage til julefrokosten, skal man tilmelde sig så hurtigt som muligt, - netop fordi Gyrstinge Skovkros julebuffet er så eftertragtet, kan ingen sige, hvornår tilmelding er for sen. Jeg har pt. Reserveret 12 pladser.
( Tilmelding til julefrokost er økonomisk bindende efter d. 23/12. Evt afbud herefter skal ske direkte til Gyrstinge Skovkro ).
Træningen starter kl. 10.45 på træningspladsen ( boldbanerne ) v. Skolevej ( ml. 2 og 4 ), Sorø.
Frokosten starter på Gyrstinge Skovkro, Gyrstinge Skovhuse 33, 4173 Fjenneslev, kl. 12.30.
Er man medlem af SOR Hundeskole på Facebook, er dét den nemmeste tilmeldingsmåde.
( Prisen pr. julebuffet-menu excl. drikkevarer er kr. 319, - )Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )
- holdtræning for hvalpe & unghunde
Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Start: Lørdag d. 6. januar, start kl. 10:00.
( 7 x træning, lørdage + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 1050 kr.)Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )
- holdtræning for unghunde & voksne hunde
Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer. Søgeøvelser & afstandskontrol indarbejdes også.
Start: Lørdag d. 6. januar, start kl. 11:00
( 7 x træning, lørdage + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 1050 kr.)Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )
- selvtræning med mulighed for instruktion
Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.
Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning eller som kan lige at have det sjov med sin hund.
Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.
Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IGP ( før IPO ), Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbuddet for dig!
Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.

Start : Løbende tilmelding ( Søndage kl. 10.00 – 12.00 )
( 7 x træning, søndage / Pris 1050 kr. - efter ”klippekortsmodellen”, - de 7 gange skal afvikles indenfor 3 mdr.)
1. sæson kr. 1050 / 2. sæson kr. 950 / Herefter kr. 85 pr. gang.Agility for Selvtrænere ( Sorø )
- for kursister, som har deltaget til agility før.
Ønsker du mere træningstid til din agility-træning, har du her muligheden. Et tilbud til dem, som før har gået til agility i SOR Hundeskole. Man står selv for op- og nedtagning af banen.

Start : Løbende tilmelding ( Søndage kl. 10.00 )
( vintersæson / Pris 550 kr.)Foredrag " God Ejer - God Hund " ( Sorø )
Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.
Dato : Torsdag d. 11. januar kl. 18.00
Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø
Entre-pris: 275 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget )Foredrag " Succesfuld Træning " ( Sorø )
I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Dato : Torsdag d. 18. januar kl. 18.00
Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø
Entre-pris: 275 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget )


Hundesprog i Praksis ( Sorø )
Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.
Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.
Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal praktiske hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.
Kurset giver dig viden om, hvordan du kan føre din hund sammen med en anden hund med størst mulig chance for, at begge parter vil få noget ud af det og ingen vil komme til at lide overlast.
I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.
NB! Man deltager som observatør uden hund.

Dato : Lørdag 20. januar kl. 10.00
Pris kr. 200 kr. ( Tilmelding er økonomisk bindende.)
Sted : Oplyses ved tilmelding.

NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk