I disse corona-tider :
 
Vi har både holdtræning, enetimer og adfærdskonsultationer, men selvfølgelig KUN med hensyntagen til regeringens regler, dvs. alt afholdes udendørs, - med stor ( min. 2 m. afstand )
 
- ingen hund/hund-kontakt og max. 9 pers. pr. hold.
 
Al foredragsaktivitet er udsat på ubestemt tid.
Alle kursister har deres foredrag til gode.

AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser

Ønsker du at vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.
 
Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er bindende. Der forbeholdes ret til ændring af datoerne. Såfremt datoændring finder sted, er tilmelding ikke bindende.
 
 
Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )
- holdtræning for hvalpe & unghunde ( max. 9 deltagere )

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Start: Hold 1 Lørdag d. 25. april kl. 09.30
Start: Hold 2 Tirsdag d. 28. april kl. 17.30

( 7 x træning, lørdage + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 900 kr.)
 
 
 
Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )
- holdtræning for unghunde & voksne hunde
Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer.

Start: Hold 1 Lørdag d. 29. februar kl. 11.00
Start: Hold 2 Lørdag d. 29. februar kl. 12.15 ( Hold 2 oprettes, hvis kl. 11-holdes fyldes )

( 7 x træning, lørdage + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 900 kr.)Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )
- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.
Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning. Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.
Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IGP ( før IPO ), Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbuddet for dig!
Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.

Start : Søndag d. 26. april kl. 10.00
 
( 7 x træning, søndage / Pris 900 kr.)
1. sæson kr. 900 / 2. sæson kr. 800 / Herefter kr. 75 pr. gang.Agility for Selvtrænere ( Sorø )
- for kursister, som har deltaget til agility før.

Ønsker du mere træningstid til din agility-træning, har du her muligheden. Et tilbud til dem, som før har gået til agility i SOR Hundeskole. Man står selv for op- og nedtagning af banen.

Start : Søndag d. 26. april kl. 10.00

( 7 x træning, søndage / Pris 350 kr. )
Passagetræning ( Sorø )

Vi øver hundene i at gå roligt og afslappet forbi hinanden i helt naturlige, men rolige omgivelser, dvs. væk fra træningspladsen. Mange hundeejere har problemer i disse dagligdags-situationer, hvor hunden hopper ud / trækker hen mod andre forbipasserende hunde/mennesker, - enten fordi de hilse / lege, - eller fordi de laver udfald.
Vi træner i længere tid end normal træning, idet dette i sig selv har en positiv afslappende virkning på hundene.
Alle hunde kan deltage, - dog skal de have fyldt 1 år.
Tilmelding : se opslag på SOR Hundeskoles facebookside, hvor du kan klikke dig på ( det nemmeste ) eller send mail til info@hundeskole.dk ( skriv ”Passagetræning d. 8/5” , dit navn, adresse, tlf.nr, hundens race/blanding, køn, alder, kaldenavn ). Tilmelding er bindende.

Træningsdato: Fredag 8/5 kl. 10:00 – 12:30
Pris : 250 kr.Foredrag " God Ejer - God Hund " ( Sorø )

Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.

Dato : Kommer senere
Sted : Sorø

Entre-pris: 175 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget i Sorø )Hundesprog i Praksis ( Sorø )

Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.
Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.
Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.
I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.
NB! Man deltager som observatør uden hund.

Dato : Kommer senere
Pris kr. 150 kr.
Sted : Oplyses ved tilmelding.Foredrag " Succesfuld Træning " ( Sorø )

I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Dato : Kommer senere
Sted : Sorø
Entre-pris: 175 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget i Sorø
Foredrag ”Få Mere Succes ! ” ( Sorø )

Et tilbud for dem, som ønsker at få udvidet deres forståelse for, hvordan man opbygger en rigtig god, hurtig og ikke mindst stabil øvelse.
Man behøver ikke at have deltaget i de 2 forudgående foredrag ”God Ejer – God Hund” samt ”Succesfuld Træning”, men det anbefales, at man deltager i alle foredrag.
Under foredraget gennemgås følgende spørgsmål:
Hvilke faktorer påvirker en øvelsesopbygning ? Hvordan går man systematisk frem ift. disse faktorer ? Hvordan skal man rette en øvelse, man ikke er tilfreds med ? At teste og træne, - hvornår gør man hvad ?
Aftenen slutter af med en eller flere spørgerunder.
En aften, hvor vi hygger i hundens tegn. Max. 8 deltagere ( først til mølle ).

Dato : Kommer senere, Sorø
Tid : Kl. 18:15 – ca. 21:15
Pris: 200,- kr.

NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen, Sorø  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk