AKTIVITETER

Læs mere om de enkelte aktiviteter under Kurser
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
AUGUST 2018
Fredag 03/08 17:00 Hvalpe, - Træning & Miljø 125
Lørdag 04/08 09:30 Lydighed for Beg./Sorø 875
Lørdag 04/08 11:00 Lydighed for Fort./Sorø 875
Søndag 05/08 10:00 Lydeighed for Øvede/Sorø 875
Søndag 05/08 10:00 Agility for Selvtrænere 300
Mandag 06/08 17:30 Hvalpe, - Træning & Miljø 125
Fredag 10/08 17:00 Gå Tur & Træn 125
Tirsdag 14/05 18:15 Foredrag”God Ejer/God Hund” 150
Fredag 17/08 17:00 Hvalpe, -Træning & Miljø 125
Tirsdag 21/08 18:15 Foredrag "Succesfuld Træning" 150
Torsdag 23/08 17:00 Hvalpe, Miljø & Træning 125
Tirsdag 28/08 18:15 Foredrag "Få Mere Succes" 200
Fredag 31/08 17:00 Gå tur og træn 125
Dag Dato Tid Aktivitet Pris i kr
SEPTEMBER 2018
Lørdag 01/09 09:00 Hundesprog i Praksis 150

Ønsker du at vide mere om kursernes indhold end det, der er beskrevet nedenunder, skal du klikke under ”Aktiviteter” og ”Kurser” i menuen.
 
Tilmeld dig ved at klikke på "online tilmelding" i den lodrette menu til venstre. Vær omhyggelig med at find det undervisningstilbud frem, du ønsker at tilmelde dig.
 
Alle tilmeldinger er bindende. Der forbeholdes ret til ændring af datoerne. Såfremt datoændring finder sted, er tilmelding ikke bindende.
 
 

Hvalpe-Miljøtræning (Sorø)

Mange hundeejere gør sig ikke klart, hvor vigtigt det er at få miljøtrænet deres hvalp, så den ikke udvikler usikkerhed eller angst for lyde-, lugte- og synsindtryk, som er almindelige så snart man kommer udenfor døren. Frem til hvalpen er 16 uger er den speciel modtagelig for tilvænning til sit miljø, fordi hvalpens nysgerrighed i denne periode beviseligt er større end dens frygt for nye sanseindtryk. Det er derfor af allerstørste vigtighed, at man kommer ud med sin hvalp og får den præsenteret for det miljø, trafik, larm, mennesker, stativer, figurer mv., den fremover skal kunne begå sig i.
Men hvad gør man, hvis hvalpen bliver usikker? Hvordan støtter man sin hund og får den præsenteret bedst muligt til alle de fremmede ting?
Her får du den hjælp, du søger, og du kan nøjes med at komme de gange, du kan/vil.
Selvom man opnår den bedste miljøtræning inden hvalpen er 16 uger, kan gode oplevelser i forskelligt miljø være gavnligt for ældre hvalpe også.

Vi arbejder også med lidt begynder-lydighed samt, hvis der er hvalpe på holdet, som går godt i spænd, får de selvfølgelig lov til lidt leg 2 og 2 under opsyn, så alle kun får gode oplevelser. NB! Dette tilbud skal ses som et supplement til den egentlige træning og opdragelse af hunden. Tilbudet erstatter altså på ingen måde den begynder-træning, som tilbydes på Pack Bonding 1 kurset ( Lydighed og adfærdsforståelse for begyndere ).

Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

Træningsdatoer:
August: Fredag d. 3. & 17. og torsdag d. 23/8 kl. 17.00

Pris: Kr. 125 pr. gang. Man betaler for de gange, man tilmelder sig. Tilmelding er bindende.

 

 

 

Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere (Sorø) 
- holdtræning for hvalpe & unghunde

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed og kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Start: Lørdag d. 4. august kl. 09.30

( 7 x træning + foredraget "God Ejer - God Hund" / Pris 875 kr.)

 

 

Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø ) 
- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer.

Start: Lørdag d. 4. august kl. 11.00

( 7 x træning + foredraget "Succesfuld Træning" / Pris 875 kr.)

 

 

Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede (Sorø) 
- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Dette tilbud er for kursister, som har deltaget på både Pack Bonding 1 og 2 eller tilsvarende…..OG….. som ønsker mere fokus på de øvelser, som traditionelt forekommer i prøve-/konkurrenceprogrammer.

Pack Bonding 3 henvender sig derfor hovedsageligt til hundeejere, som har et meget klart mål med deres træning. Man behøver ikke at have en decideret prøve i sigte, men det forventes, at du går op i din træning og arbejder hjemme også.

Men interesserer du dig for et prøve-/konkurrenceprogram ( eksempelvis DKK´s lydighedsprøver, Rally, Begynderprøve B, Færdselsprøven, lydigheden indenfor IPO, Retrievernes Brugsprøve eller lignende ), er dette tilbudet for dig!

Din træning tilrettelægger du selv, - dvs. DU bestemmer til hver træningsgang, hvad DU vil træne. Du får den hjælp, du ønsker, når du beder om det, – her hjælper vi alle hinanden med gode råd og ideer, hvis man ønsker det.

Det forudsættes, at man ikke har særlige adfærdsproblemer med sin hund. Ring evt. og få en snak.

 

Start : Søndag d. 5. august kl. 10.00

( 7 x træning / 1. sæson Pris 875 kr. / 2. sæson pris 775 / 3. sæson betal pr. gang kr. 75)

 

 

Agility for Selvtrænere (Sorø) 
- for kursister, som har deltaget til agility før

Ønsker du mere agility-træning? Et tilbud til dem, som før har gået til agility i SOR Hundeskole. Man står selv for op- og nedtagning af banen.

Dato : Søndag d. 5. august kl. 10.00

Varighed: ca.1½ timer ( 7 x træning, søndage )

Pris: 300,- kr.

 

 

Agility for Begyndere & Fortsættere (Sorø)
- for hunde på min.12 mdr.

Så starter vi sæsonens 2. omgang med 12 x agility, - sjov "redskabs-gymnastik" for hunde forenet med en masse positiv kontakttræning. Varierende træning for hund såvel som ejer. Et rigtigt godt tilbud for den aktive hund med den aktive ejer. Alle hjælper til med op- og nedtagning af banen.

Dato : Mandag d. 6. august kl. 17.30 – 19.00

Varighed: 1½ timer
 ( 12 x træning, mandage )

Pris: 500,- kr.

 

 

Gå Tur & Træn (Sorø)

Et tilbud for alle, som ønsker at arbejde med Pack Bonding metoden i mere naturlige omgivelser end på træningsbanen. Det forudsættes, at man har deltaget på Pack Bonding kurset 1 eller tilsvarende, samt at hunden er fyldt 8 mdr. Træningen vil langt overvejende foregå som øvelser på en ca. 1½- timer gåtur i skov/by.
De grundlæggende principper indenfor Pack Bonding repeteres, således at hundene lærer at komme første gang der kaldes, sidde og dække i alle dagligdags-situationer, at passere og ignorere andre forbipasserende hunde og trafikanter samt at følge sin ejer både tæt ved og lidt længere fra.
Ud over lydighedsøvelser kan der indgå enkelte søgeøvelser, så hunden lærer at finde "far og mors nøgler", såfremt de tabes på turen.
Ps. Det er det nemmeste at tilmelde sig på SOR Hundeskoles Face Book side.

Træningsdatoer :
August : Fredag d. 10. & 31. kl. 17.00

Pris :Kr. 125 pr gang. Man betaler for de gange, mantilmeldersig. Tilmelding er bindende.

 

 

Foredrag " God Ejer - God Hund " (Sorø)

Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.

Dato : Tirsdag d. 14. august kl. 18.15

Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility samt Pack Bonding 1-hold deltager gratis i foredraget i Sorø )

 

 

Foredrag " Succesfuld Træning " (Sorø)

I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Dato : Tirsdag d. 21. august kl. 18.15

Sted : Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 150 kr. ( Aktuelle kursister på agility og Pack Bonding 2-hold deltager gratis i foredraget i Sorø

 

 

Foredrag ”Mere Succes ! ” (Sorø)

Et tilbud for dem, som ønsker at få udvidet deres forståelse for, hvordan man opbygger en rigtig god, hurtig og ikke mindst stabil øvelse.

Man skal forudgående have deltaget i de 2 foredrag ”God Ejer – God Hund” samt ”Succesfuld Træning”.

Under foredraget gennemgås følgende spørgsmål:

Hvilke faktorer påvirker en øvelsesopbygning ? Hvordan går man systematisk frem ift. disse faktorer ? Hvordan skal man rette en øvelse, man ikke er tilfreds med ? At teste og træne, - hvornår gør man hvad ?

Aftenen slutter af med en eller flere spørgerunder.

En aften, hvor vi hygger i hundens tegn. Max. 8 deltagere ( først til mølle ).

Dato : Tirsdag d. 28. august

Tid : Kl. 18:15 – ca. 21:15

Pris: 200,- kr.

 

Hundesprog i Praksis (Sorø)

Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.

Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.

Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.

I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne.

NB! Man deltager som observatør uden hund.

Dato : Lørdag 1. september kl. 09.00

Pris kr. 150 kr.

Sted: Oplyses ved tilmelding.

 

NB! Der forbeholdes ret til at ændre datoerne.

Lise Lindegaard Andersen  | Tlf.: 4068 4202 | info@hundeskole.dk